İSTANBUL / BAĞCILAR - Şükrü Savaşeri Ortaokulu

Yunus DEMİREL - Okul Müdürü Uzman Öğretmen

Yunus DEMİREL

1980 yılında Malatya İli, Arapkir İlçesi, Meşeli Köyünde doğdu. İlkokulu Meşeli Köyü İlkokulunda, ortaokulu Malatya İnönü Ortaokulunda, liseyi Malatya Lisesinde tamamladı.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği ile  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Konaklama işletmeciliği bölümünde Lisans Eğitimi aldı. İstanbul Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü “Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında” yüksek lisans yaptı. Lisansüstü Eğitim  Enstitüsü  Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Doktora eğitimine devam etmektedir.

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Ragıp Akın İlköğretim  Okulunda Öğretmen olarak başladığı meslek hayatında; Bahçelievler, Zeytinburnu ve Bakırköy ilçelerinde ki okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.

2019 Yılı Yönetici atamalarında okulumuz Şükrü Savaşeri Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak atanmış olup okulumuzdaki görevine devam etmektedir.